Skip to main content

У Харкові відбудеться фестиваль до Міжнародного дня людей похилого віку

В територіальних центрах надання соціальних послуг районів міста Харкова з 2006 року організовано роботу клубів активного довголіття, діяльність яких направлена на продовження активного довголіття осіб похилого віку та осіб з інвалідністю. У клубах проводяться різноманітні заходи: екскурсії до музеїв і храмів міста, концерти та зустрічі з діячами мистецтва, науки та інших сфер громадської діяльності, виставки народної творчості та рукоділля, святкування днів народження та інших свят, заняття в групах народної творчості, флористики, танцювальних і пісенних гуртках та інші. Учасниками клубів активного довголіття є 3000 осіб.

Одним із найяскравіших проявів роботи клубів є творчі колективи, які беруть активну участь у міських та районних заходах, мають активну життєву позицію та неодноразово відзначені нагородами.

Вже 12 рік в місті Харкові до Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветеранів України проводиться міський фестиваль клубів активного довголіття, який в цьому році присвячено 30 річниці незалежності України.

12 міський творчий фестиваль «У рідному країни і серце співає» відбудеться 4 жовтня 2021 року о 15.00 в ККЗ «Україна» за адресою: вул. Сумська, 35 (Сад ім. Т.Г. Шевченка).

Перейти до вмісту