Skip to main content

Харківська Міська рада оголошує конкурс соціальних проєктів «Єдина соціальна мережа»

З 1 жовтня по 2 листопада 2021 року у Харкові проводиться прийом проєктів від інститутів громадянського суспільства соціального спрямування на 2022 рік.

Засідання конкурсної комісії міського конкурсу соціальних проєктів «Єдина соціальна мережа», відбулося 1 жовтня 2021 р. в Управлінні з соціальних питань Департаменту соціальної політики. За підсумками засідання було затверджено: пріоритетні напрямки конкурсу, кінцеву дату прийому конкурсних пропозицій, оголошення про проведення конкурсу.

Мета конкурсу – розвиток партнерства з інститутами громадянського суспільства соціального спрямування та залучення їх до розв’язання соціальних проблем цільових груп населення міста Харкова, надання соціальних послуг з пріоритетних завдань, серед яких:

  1. Розвиток міської мережі раннього втручання для надання послуг дітя з порушеннями розвитку та сім’ям, які їх виховують.
  2. Надання соціально-психологічної підтримки та консультаційний супровід сімей.
  3. Організація надання допомоги постраждалим від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, у т.ч. екстреного реагування.
  4. Соціально-психологічна допомога та підтримка соціально вразливих верств населення територіальної громади, які опинились в складній життєвій ситуації
    (в тому числі залежним від психоактивних речовин).
  5. Впровадження інноваційних соціальних технологій щодо реабілітації та адаптації в суспільство людей з інвалідністю.
  6. Супровід осіб з інвалідністю з метою забезпечення їх життєдіяльності.
  7. Здійснення заходів щодо підвищення якості надання соціальних послуг.
  8. Надання соціальної допомоги і підтримки ветеранам війни.
  9. Надання допомоги бездомним та безпритульним громадянам.
  10. Надання правової допомоги соціально вразливим верствам населення.

Обсяг фінансування одного проєкту (заходу) за рахунок бюджету Харківської міської територіальної громади становить   50 − 150 тис. грн.

При розробці проєктів представники інститутів громадянського суспільства повинні враховувати норми діючого законодавства, у т.ч. вимоги до карантинних заходів з метою запобігання поширення COVID-19.

Для участі в конкурсі інститути громадянського суспільства подають скановану конкурсну пропозицію (з усіма підписами та печатками) на електронну адресу socprojectkh@gmail.com у форматі PDF та Microsoft Word не пізніше 1600 2 листопада 2021 року.

З більш детальною інформацією про оформлення конкурсної пропозиції та Положенням про конкурс можна ознайомитися тут (файл «Оголошення конкурс»).

 

Перейти до вмісту