Skip to main content

Результати роботи Управлінь соціального захисту населення м.Харкова

Вже два місяці працюють всі дев’ять Управлінь соціального захисту населення в місті Харкові та надають всі 72 послуги соціального характеру (з переліком послуг можна ознайомитись за посиланням https://bit.ly/3yv2xd4). І, хоча кожного дня чути вибухи в нашому рідному Харкові, спеціалісти соціального захисту завжди на своєму робочому місті, виконують свою роботу для того, щоб мешканці міста отримали своєчасно всі види соціальних виплат і допомог.

За два місяці на прийом до Управлінь звернулось 53600 особи, отримали телефонні консультації 51725 мешканців.

Для багатьох людей Харків став новим домом, новим місцем перебування.

В умовах воєнного стану найбільш найбільш актуальними послугами залишаються:
видача довідки ВПО;
призначення допомоги ВПО.
За перший місяць роботи 11259 громадян отримали статус внутрішньо переміщеної особи, а за другий- 8168. За два місяці 17009 осіб подали заяву на допомогу ВПО.
Як і раніше, найбільша кількість звернень від внутрішньо переміщених осіб надійшла до Управлінь соціального захисту населення Слобідського (3132 особи отримали статус ВПО, – 2840 подали заяву на допомогу ВПО ) та Немишлянського (2908 особи отримали статус ВПО, 2583 – подали заяву на допомогу ВПО) районів міста.
Нагадуємо вам, що небезпека в місті зберігається, тому для упередження скупчення великої кількості людей, організована можливість попереднього запису до Управлінь соціального захисту населення:
за телефонами https://cutt.ly/EKNGLUu;
за допомогою колцентру 0 800 304 304;
он-лайн, через офіційний сайт Департаменту соціальної політики, за посиланням https://cutt.ly/6HAOPT0 (до «Прозорих офісів» Київського, Шевченківського районів та Регіонального центру послуг).

За телефонами https://cutt.ly/EKNGLUu можна отримати консультації з усіх питань, які стосуються діяльності Управлінь соціального захисту населення, саме в тому районі, де особи перебувають на обліку.

Перейти до вмісту