Skip to main content

#Обличчя_Харкова.Омельченко Тетяна Евгеніівна – головний бухгалтер УСЗН Адміністрації Слобідського району

Господарювання сьогодення, в умовах воєнного стану, висувають високі вимоги до рівня професійних знань і вмінь бухгалтера.

З дня заснування управління соціального захисту населення Адміністрації Слобідського району Харківської міської ради, а це понад 30 років, працює на посаді головного бухгалтера Омельченко Тетяна Евгеніівна.

Вона, як і багато інших, вимушено переміщених осіб, залишилась без житла у місті Харкові ще наприкінці лютого. Але відповідальність за свою справу е найголовнішим, тому і не змогла покинути Харків та улюблену роботу. Варто врахувати що ця професія дуже відповідальна, та вимагає ретельності, уважності і знання своєї справи. Незважаючи на складну роботу в умовах війни, постійні зміни в законодавстві, Тетяна, як справжній кваліфікований працівник, що має великий досвід, забезпечила безперервну роботу Управління.

Нарахування та виплата заробітної плати працівникам управління, сплата податків та зборів, реєстрація фінансових та юридичних зобов’язань в Державній казначейській службі України, проведення оплати за спожиті енергоносії, оплата послуг пов’язаних з утриманням управління (охорони приміщення, охоронної та протипожежної сигналізації, оплата інформаційних послуг, послуг зв’язку, експлуатаційних послуг, пов’язаних з утриманням прибудинкових територій), укладання договорів на оплату послуг та додаткові угоди, своєчасне перерахування коштів на виплату всіх видів соціальних допомог і компенсаційних виплат мешканцям району – все це щоденна кропітка невидима робота бухгалтера, що потребує великого досвіду роботи, витримки, уважності та наполегливості.

Тільки за 2021рік на соціальну підтримку мешканцям Слобідського району витрачено 320 мільйонів гривень близько 35 тисячам одержувачів соціальних допомог та компенсацій, що складає 25% населення району. Велике значення відіграє роль Управління в житті соціально незахищених верств населення.

Перейти до вмісту