Skip to main content

#Обличчя_Харкова.Яценко Тетяна Вікторівна – директор Салтівського терцентру

Яценко Тетяна Вікторівна – директор територіального центру надання соціальних послуг Салтівського району міста Харкова – керівник з багаторічним досвідом у сфері соціальної роботи, творча людина.

Бути директором складно, але вона знає, як вибудувати відносини з командою, зберегти довіру та субординацію. Налагодити ефективну роботу колективу та подбати про кожного співробітника, як зменшити фактори професійного вигорання соціальних робітників.

Коли в терцентрі Салтівського району поступово була налагоджена нормальна робота відділення соціальной допомоги вдома, забезпечення людей похилого віку гуманитарною допомогою, продуктами харчування, одягом та предметами першої необхідності, Тетяна Вікторівна вже думала, як відновити роботу відділення денного перебування. Тетяна Вікторівна – творча людина , вона має багато цікавих ідей, щоб допомогти нашим підопічним протриматися в цей важкий час.

Терцентр Салтівського району живе та працює завдяки нашому невтомному активному директору.

Протягом 6 місяців війни соціальні працівники територіального центру надання соціальних послуг Салтівського району сумлінно виконують не тільки свої посадові обов’язки, але й те, що відноситься до суто людської турботи.

Тетяна Вікторівна – це серце Салтівського терцентру.
За роботу в умовах воєнного часу Тетяна Вікторівна отримала Подяку від Ігоря Олександровича Терехова, за поданням Голови Адміністрації Салтівського району Олексія Олександровича Топчія, … «я вважаю її спільною зі всіма, хто працює разом зі мною,»- зазначила Тетяна Вікторівна.

Любимо💙💛 Харків – працюємо для людей!!! Все буде Україна 💙💛

Перейти до вмісту