Skip to main content

#Обличчя_Харкова. Придатченко Роман Іванович – завідувач господарством.

Здебільшого, у соціальній сфері працюють жінки, але у кожному закладі є один – той самий незамінний чоловік, який на всі руки майстер. У Харківському міському центрі соціальних служб «Довіра» таким чоловіком є Роман Придатченко.
У соціальній сфері Роман Іванович працює вже більше 10 років, декілька останніх з них – на посаді завідувача господарством. Окрім виконання своїх безпосередніх обов’язків, він завжди допомагав колежанкам розібратися в особливостях роботи комп’ютерних програм, у налагодженні роботи офісної техніки та музичної апаратури під час проведення соціально вагомих заходів.
З початком воєнних дій з боку країни-агресора, не зважаючи на сигнали тривоги, вибухи та небезпеку для життя Роман Іванович постійно наглядав за матеріально-технічним станом приміщень та обладнанням всіх 10 відділів закладу, фіксував пошкодження після ворожих обстрілів та вживав заходи щодо усунення їх наслідків.
Після роботи Роман займався волонтерською діяльністю, допомагаючи партнерським організаціям закладу у розгрузці, сортуванні, фасуванні та доставці мешканцям Харківської міської територіальної громади гуманітарної допомоги у вигляді продуктів харчування та засобів особистої гігієни, у закупівлі та доставці гуманітарної допомоги захисникам.
Жити далі, працювати, забезпечувати тил Романа Івановича надихає його син, з яким зараз через війну він перебуває у розлуці. У вільний від роботи час Роман Придатченко любить пограти у футбол з друзями та займається глибинним вивченням особливостей роботи персонального комп’ютера.
Перейти до вмісту