Skip to main content

#Обличчя_Харкова. Шауро Наталія Юріївна- фахівець Управління соціального захисту населення адміністрації Слобідського району

Дуже важливо зараз залишатися людиною з добрим серцем і душею, щоб наш світ ставав добрішим і світлішим.

Шауро Наталія Юріївна досить молодий спеціаліст Управління соціального захисту населення адміністрації Слобідського району Харківської міської ради, з невеликим досвідом роботи в соціальній сфері, але зараз в такий складний для країни час конче потрібні люди, у яких цінні такі якості, як милосердя і доброта.

Наталія Юріївна в Управлінні веде роботу з встановлення статусу внутрішньо переміщеним особам, приймає документи на призначення пільг, виплат ВПО, компенсації витрат, що пов’язані з безоплатним тимчасовим розміщенням (перебуванням) внутрішньо переміщених осіб та інше.

Наталя досить швидко показала себе як відповідального та цілеспрямованого співробітника, енергійно взялась за нову справу в своєму житті і довела, що навіть в умовах війни та скрути людина не повинна опускати руки. Нещодавно у Наталі загинув рідний брат, захищаючи нашу країну. З великою скорботою поділяємо біль втрати. Віримо, що справа всіх захисників України буде переможною! І вічна пам‘ять її полеглим захисникам!

Любимо💙💛 Харків – працюємо для ПЕРЕМОГИ! Все буде Україна.

Перейти до вмісту