Skip to main content

#Обличчя_Харкова. Зайцева Наталія Іванівна – головний спеціаліст сектору державних пільг та гарантій відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг УСЗН адміністрації Київського району

Зайцева Наталія Іванівна – головний спеціаліст сектору державних пільг та гарантій відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг управління соціального захисту населення адміністрації Київського району.

Працює в Управлінні з 2015 року. Займається роботою щодо видачі довідок ВПО, проводить розрахунки та нарахування пільг на оплату житлово-комунальних послуг, приймає справи та проводить нарахування соціальних стипендій студентам вищих та передвищіх закладів освіти, відповідає на звернення пільговиків.

Робота у соціальній сфері вимагає високої професійності, витримки та стресостійкості, особливо у цей складний час. Наталія саме такий професіонал- відповідальна, доброзичлива, завжди з усмішкою та гарним настроєм. Вона створює затишну атмосферу як вдома, так і у колективі, відноситься до своєї роботи з душею та теплом.

З початку війни вона не залишила Харків та продовжила відповідально виконувати свою роботу. Кожен день, як і всі ми, Наталія працює задля перемоги.

Любимо💙💛 Харків – працюємо для ПЕРЕМОГИ!! Все буде Україна!!

Перейти до вмісту