Skip to main content

#Обличчя_Харкова.Масалова Тамара Петрівна-соціальний робітник Слобідського терцентру

Масалова Тамара Петрівна працює в територіальному центрі Слобідського району міста Харкова соціальним робітником більше 15 років.

Кожен день, з початку повномасштабного вторгнення в Україну, Тамара не припиняла відвідування своїх підопічних. Щодня вона опікується побутом та проблемами своїх «дорогеньких бабусь», яких у неї на сьогодні 17 осіб.

Тамара вміє спілкуватися, оцінювати потреби та представляти інтереси своїх підопічних, сприяє підвищенню їх життєвого потенціалу. Каже, що більшість її пенсіонерів сприймають її як рідну, адже деяких вона відвідує понад 10 років. І до кожного треба знайти персональний підхід, вислухати та зрозуміти.

Тамара Петрівна дуже позитивна людина. Вона ніколи не скаржиться на життя і щедро ділиться своїм оптимізмом. Розповідає: «Коли на початку війни доводилось вистоювати величезні черги за продуктами і доставляти їх без транспорту, я усвідомлювала, що цим людям нікому більше допомогти і я повинна надавати послуги так, як своїм рідним батькам».
Праця Тамари Петрівни неодноразово відзначалася грамотами та подяками Адміністрації району та територіального центру, а в цьому році їй присуджена премія Харківської міської ради в номінації «Охорона здоров’я та соціальний захист».

Любимо💙💛 Харків – працюємо для ПЕРЕМОГИ!Все буде Україна!

Перейти до вмісту