Skip to main content

#Обличчя_Харкова. Омельченко Лариса Володимирівна-начальник відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг УСЗН адміністрації Основ’янського району

Омельченко Лариса Володимирівна – начальник відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг Управління соціального захисту населення адміністрації Основ’янського району Харківської міської ради. Лариса Володимирівна працює в соціальній сфері м. Харкова понад 25 років.

З початку повномасштабної війни в Україні консультувала отримувачів пільг та здійснювала актуалізацію даних для забезпечення гуманітарною допомогою мешканців району. Уміло організовує роботу відділу, зокрема сектору обліку громадян, постраждалих від надзвичайних ситуацій по взяттю на облік внутрішньо переміщених осіб, які опинилися в складній життєвій ситуації. Як енергійна, доброзичлива та чутлива людина знаходить підхід до кожного відвідувача. Лариса Володимирівна очолює профспілковий комітет Управління та активно вирішує питання захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів трудового колективу.

Користується повагою серед колег та мешканців району. За роки плідної роботи неодноразово нагороджувалася подяками та почесними грамотами. Лариса Володимирівна життєрадісна та творча людина, яка у вільний час захоплюється вишивкою картин, рушників та прикрас. А вдома у неї справжня казкова планета квітів, які вона вирощує своїми руками.

Побажаємо Ларисі Володимирівні в подальшому високих досягнень в роботі, а також успіхів та натхнення у її творчих захопленнях.

Любимо💙💛 Харків – працюємо для ПЕРЕМОГИ!!
Все буде Україна

Перейти до вмісту